תמר ברנבלום

Tamar Berenblum

tamar.berenblum@mail.huji.ac.il

תמר ברנבלום, דוקטורנטית במכון לקרימינולוגיה, הפקולטה למשפטים באוניברסיטה העברית בירושלים. תמר קיבלה את תואר הבוגר שלה בסוציולוגיה, אנתרופולוגיה ויחסים בינלאומיים  ואת התואר השני שלה בקרימינולוגיה, אותו סיימה בהצטיינות, מהאוניברסיטה העברית בירושלים. בנוסף, תמר הינה בוגרת הסדנא לליווי פילוסופי חינוכי בקרן מנדל למנהיגות.

תחום המחקר של תמר הוא קרימינולוגיה, ויקטימולוגיה ואינטרנט. לצד המחקר בתחום זה ריכזה תמר פורום ארגונים הפועל לקידום המודעות בנושא גלישה בטוחה. כמו כן מעבירה תמר סדנאות בתחום למורים הורים וילדים.

בנוסף על מלגת הופמן, זכתה תמר במלגת הצטיינות (Full time student) מטעם המכון לקרימינולוגיה בפקולטה למשפטים באוניברסיטה העברית בירושלים, במענק מהמכון לחינוך בינ"ל (Institute of International Education) ובמלגה ע"ש בלהה ויקותיאל פדרמן, האוניברסיטה העברית בירושלים.

תמר הייתה חברה ב"שותפות אקדמיה-קהילה לשינוי חברתי" במסגרת זו הייתה אחראית על פיתוח פרויקטים בקהילה, ליווי והדרכת הסטודנטים בעבודתם ההתנדבותית בארגונים לשינוי חברתי.

כמו כן, פועלת תמר בהתנדבות ב"עמותת קדם ילדים ונוער".